Arrangør: Geoform IL
Disiplin: Treningsløp, lang løype
Distanse: 6.73 km
Tid: 51:51
Litt surr på dette løpet. Tullete bom på 3 og 4. Glemmer 12 og må opp igjen i lia.

Er ikke så god på navigering på småstier i dag. Løper mye rett på, på kompass, slik jeg har trent mye på om natta i det siste. Den teknikken er ikke det mest effektive her.

Dermed ombestemte jeg meg og fikk en omvei for å runde på sørsiden av vannet.

Til 13 er jeg litt i svime. Har jo nettopp tabbet meg ut ved å lese til 13 fra 11, så hodet er ikke helt på plass etter å ha klatret opp lia til 12.

Takk for kompliment til 11. Holder jo bra kurs, men tror det kunne vært raskere å løpe lenger øst tidligere og bare ligge på høyden bortover. Kanskje aller raskest på dra ut på stien til øst?
Skjul kommentarer (2)
Terje Mathisen : Noen tvilsomme veivalg? TIl 8 kunne du godt ha startet rett tilbake mot 6, jeg ville ha dratt rett østover fra 11, og 12-13 er vel skivebom? :-)

På den annen side så er 10-11 veldig bra gjennomført, og dette er vel kanskje det vanskeligste strekket i løypa?

God Jul!
Audun Bjerknes : Hei Terje,

Du har helt rett. Til 8 løp jeg bare ut mot stor sti med tanke på å runde vannet på nordsiden. Da jeg kom ut på den store stien kom jeg på et tilsvarende strekk for noen uker siden på løp her oppe, med påfølgende veivalgsdiskusjon: http://orienteering.ca/doma/show_map.php?user=louise&map=496