KM mellom H40 (06.09.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Høldipla, Nittedal
Arrangør: Nittedal
Disiplin: Mellomdistanse H40
Resultatmessig er det så bra som jeg kunne håpe på/regne med i forhold til konkurrentene og mitt nivå.

Men selve løpet er fullt av feil og rotete o-messig. Jeg løper og jobber meg inn til 3. plassen, så vidt det holder.

Bommer allerede til 1. Er på rett kurs, men blir usikker og tror jeg skal opp en kurve. Klatrer skrentrekka og leter oppe langs høyden. Tsk tsk, her går det over to minutter.

Så blir det tåpelig veivalg rundt til høyre.

3 og 4 er gode.

Til 5 leser jeg mot 4. Tullefeil igjen, bare ikke konsentrert nok. Må være alt styret med filming som spiller inn i løpet mitt. Halvor som vi filmet ble ikke påvirket av filmingen, men jeg som filmet, ble det : )

6 er bra, holder stålretning og kontroll ut på det åpne feltet, stopper og ser etter posten, der ligger den 10 meter bak meg.

Til 7 bare maser jeg rett på gjennom tung lyng, uten å ta meg tid til å se at det går veivalg på sti til venstre. Jeg har heller ikke kontroll midtveis på strekket, tror jeg er på kollen lengre nord... Skikkelig dårlig her.

8 bra. Til 9 ser jeg ikke høyrevalget hvor man kan holde høyden, som jeg tenker er det beste. Tok igjen Hole på 8 og møtte ham igjen på 9, til tross for at jeg holdt høyere løpsfart. (med mindre han gasset enormt på fra 8 til 9, ser ut som han har gått etter 9, så noe har kanskje skjedd. Håper det går bra, Torstein!)

Berg og dalbane over de siste postene, treffer greit.

Men til tross for alt dette rotet holder jeg en tredjeplass, og det skyldes vel at jeg har bra fart og trøkk på det jeg gjør utenom feilene. Er fornøyd med det og gleder meg til hodet er med igjen.
Skjul kommentarer (1)
Torstein Hole : Jepp. Jeg vred kneet under kraftlinjen til 10 så jeg gikk derfra. Du tjente nok litt på å løpe venstre der. Jeg løp høyre og tapte på det.e
Skriv ny kommentar
Lagre
 
KM mellom H40 (06.09.2015)