NM Natt, H21-E (18.09.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Langelandsfjellet, Romeriksåsene, Jessheim
Arrangør: Raumar OK
Disiplin: Natt
Mitt første NM! Ah, en stor opplevelse!

Film med avreise og diverse klipp fra løypa ligger her:

https://vimeo.com/140280917

Målet var å fullføre løypa. Det gjorde jeg! Men jeg glemte å stemple på første drikkepost, så det ble disk på meg. Oppdaget dette andre gangen jeg passerte drikkeposten. Oj- det står en stemplingsbukk her også, ja! Luften gikk litt ut av meg etter det, og jeg taper masse unødvendig tid derfra og til mål.

Uansett var det en stor opplevelse å være med på dette. Dette var det tyngste løpet jeg har gjort i min nå femårige O-karriere. Opplevdes tyngre enn Kadaverløpet i fjor høst. Sikkert fordi dette foregikk i mørke og i vanskelig og vått terreng. Kort sagt - herlig!
Skjul kommentarer (3)
Arve: Veldig bra, morsom og interessant film! det var akkurat så tett og uoversiktlig som jeg husker det, både ved 1.post og mot 2.post. Veldig synd at du ikke fikk stemplet på drikkeposten. Årets sureste disk!
Anders N : Synd med disken, men dette er imponerende uansett! Masse respektpoeng herfra og gøy å se videoen. For meg som brøyt etter en gigabom på 1.post er det på en måte inspirerende å se videoen. Her fikk man ingenting gratis...
Audun : Takk for inspirerende kommentarer, karer!
Skriv ny kommentar
Lagre
 
NM Natt, H21-E (18.09.2015)