Blodslitet (17.10.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Horgen, Veum
Arrangør: Fredrikstad Skiklubb
Disiplin: Langdistanse, fellesstart
Distanse: 16.22 km
Tid: 119:29
Mitt tredje Blodslit. Følte meg i god form før løpet og var klar til å sette ny personlig bestetid i Blodslitet. Taktikken var å henge med i en god klynge og ikke gi slipp!

Dette funket fram til og med andre sommerfugl. Holder godt tempo og ligger an til en tid på ca 1.45, noe jeg ville vært godt fornøyd med.

Jaja, det ligger jo mye erfaringslæring her. Man må velge klynge med omhu, og hele tiden være klar til å ta egne valg... Ser jo en fin trase til 25 jeg kunne tatt, om jeg hadde tatt meg 10 sekunder til kartlesing. I stedet ble det 10 sekunder vunnet og 10 minutter tapt.

Men så henger jeg med gal klynge fra drikkeposten og mot min post 25. Løper med blant andre Fremming og Grandal. Det burde jo ringt en bjelle, for disse er ikke H40-løpere lenger, selv om de holder et veldig godt tempo, som jeg hadde mer enn nok med å henge med på.

Henger på fra 24 uten å holde kontroll på kartet. Ser langstrekket fra 24, men det er så uoversiktlig at jeg bestemmer meg for å henge og ikke prøve å lese kartet, i noen stor grad. Tar en kikk omtrent halvveis da vi krysser det åpne feltet og mange bekker, men tror da at vi krysser det åpne feltet lengre sør. Ser etter den store stien midt på det åpne. Ser bare en overgrodd sti og tenker det må være den store stien som har grodd igjen med gress????. Typisk O-feil, vi mennesker lar oss så lett lure til å tro at noe passer inn, når vi vil at det skal være riktig. Tabbe, for jeg blir hengende på H50-gutta til deres post 25.

Det tar meg 10 minutter å komme meg derfra til min post. Da går lufta og kreftene ordentlig ut av meg og jeg småjogger gjennom slutten av løypa.
Skjul kommentarer (1)
Torstein Hole : Hehe... En liten bom der ja... Det var ikke så mye fart i deg da jeg passerte deg på vei til 31...
Selv tok jeg det litt forsiktig i starten men fikk en 2 min bom på 11. Da var det ganske stille i skogen. Hadde håpet om å ta igjen noen hvis jeg bare klarte å holde oppe farten og tok heldigvis igjen en større klynge på vei til 25. Da steg humøret betraktelig og jeg kunne ta ut de siste kreftene på å spurte fra deg...
Ny kamp til neste år? Eller kanskje allerede på fredag?
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Blodslitet (17.10.2015)