Follokarusellen #1 H17 (25.05.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Aschjem, Ås
Arrangør: Ås IL
Disiplin: Mellom
Distanse: 6.97 km
Tid: 45:06
Gj.sn. HR: 173
Maksimum HR: 183
Greit nok. Holder intensiteten oppe, men taper flere minutter på noen dårlige strekk.

4-5: Holder helt gal retning, hva skjer? Planen er jo å dra rett på! Taper ca 1.30. Nærliggende å tro at jeg har lest fra 9 til 10, siden retningen stemmer med det strekket. Jeg sjekket jo kompass jevnlig, og kursen er rett. Jaja, rett på er uansett helt galt veivalg på dett strekket, det ser jeg når Mats Nordbrøden nå har lagt ut sporet sitt. På sti til venstre er minuttet raskere en. F eks Espen W som har løpt rett på.

8-9: Vurderer rett på, og angrer litt på at jeg ikke valgte det. Nå får jeg en elendig inngang ned mot posten. Tror jeg taper rundt et minutt på dette veivalget. Etter å ha sett GPSen til Mats N og Espen W tror jeg ikke lengre rett på er best veivalg. Det kan gå raskt rundt til venstre, bare jeg som har brukt mye tid på strekket, spesielt siste halvdel gjennom bushen ned mot post.

9-10: Ser på Mats N sitt GPS-spor at rundt på sti til venstre er betraktelig raskere enn rett på, som Espen W og jeg valgte. Over minuttet raskere. Noe å tenke på også for Bjørn Sverre Gulheim, som jeg møtte i tjukkeste krattet mellom 9 og 10. Der var det kjipt!

12-13: Her dummer jeg meg nesten ut. Skal bare kort ned bakken, ser en skjerm og løper ned til den. Stempler og er på vei videre mot mål, da ser jeg at posten min skulle jo ikke ligge helt langs veien. Ser at jeg må tilbake og litt lengre ned i lia. Taper minuttet.

14-15: Havner på nedsiden av bygningene. Må klatre opp gressbakken.

Ellers treff i grønt terreng, nå er det vår!
Skjul kommentarer (2)
Karl Aasmund : Til 9. løp jeg venstre som du, men fulgte stien helt fram til det åpne ved 13.post og slapp meg så rett ned forbi hytta og ut grøfta på den tørre myra. Siden dette ga 8:00 for en 59-åring, er jeg trygg på at dette var det raskeste alternativet.
Til 10. \"løp\" jeg dønn på streken hele veien (maks grønt og gjørme). M.B.D.(D17), som der trolig hadde omtrent samme tempo som meg, løp nok stien til venstre helt fra starten på stigningen, -så langt jeg kunne skimte i øyekroken. Hun tok meg med 19 sek på det strekket.
Audun B : Hei Karl Aasmund, da er vi helt enige. På vei fra 8-9 er et bra valg, men forutsetter å finne en rask trasé fra sti til post.

Venstre på sti til 10 er nok best, ja. I det hele tatt, så er rundt på sti gjennomgående raskere i dette terrenget, virker det som.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Follokarusellen #1 H17 (25.05.2016)