Veritas sommerløp (03.08.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Østernvannsvingen, Skytterkollen
Arrangør: Veritas
Disiplin: Treningsløp, lang løype
Typisk smårotete løp. Har noen gode strekk og noen dårlige.

1. Bra start, tar av riktig fra veien og rett på over kollen.

2. På retning over bekken og hogstfeltet. Har ikke kontroll på skrentene når jeg kommer opp bakken mot post, men stoler på kompasset og går rett på post. Leser også såpass kart at jeg føler det stemmer - og det gjorde det.

3. Finner fram og går rett på post, men bruker nok for lang tid på å tråkle meg fram på stier og langs kurver. Ikke min forse med denne typen orientering, mye småstier og kurver...

4. Greit på kompass, kontroll på myr og lysning

5. Skal være lur og runde. Men ser i ettertid at det bare er en kote opp på valget rett på. Taper en del på dette, for det er knotete rundt.

6. og 7. Styrer inn på kompass og kurver, bra gjennomføring.

8. drar ut for langt mot høyre. Bruker tid på å reorientere meg halvveis på strekket.

9. Igjen skal jeg være lur og runde, men det lønner seg nok ikke. Blir en del opp og ned uansett, og det tar tid å holde kontroll på alle småstiene. Like greit å dunke dette på retning og ta kurvene rett på.
'
10. Fornøyd med hvordan jeg holder kontroll på stier langs retning. Her lønner det seg kanskje endelig å runde, slik jeg gjør på slutten av strekket.

11. ok

12. Tenker langs stien bortover mot 12 at nå er det snart slutt på løpet, og det har jo gått sånn rimelig greit. Og da faller konsentrasjonen i myra før 12 og jeg havner på gal sti og kurs... 3.30 tapt...

Må finne et eller annet mentalt grep for å få i gang konsentrasjonen i de situasjonene hvor jeg kjenner at tankene begynner å vandre vekk fra løpet. Jeg løp jo med pulsklokke, kunne f eks satt pulsen på displayet og konset på det.

13. og 14. greit, dårlig valg og utførelse til 15. Løper litt resignert på det punktet.

Ja ja...

Vis kommentarer (0)
 
Veritas sommerløp (03.08.2016)