Follokarusellen #4 (31.08.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Langhus, Ski
Arrangør: Kolbotn og Skimt OL
Disiplin: Treningsløp, lang løype
Mye godt tempo og treff i dette løpet. Noen bom som trekker ned. Og en feilstempling som gir disk.

Har en veldig god periode fra start til 8. (Unntatt feilstemplingen på 4).

Så lurer jeg veldig på veivalget til 9. Bestemmer meg på stor sti rundt (noe jeg tror er et dårlig valg). Dette veivalget utfører jeg elendig. Først løper jeg for langt på den store stien, havner nede ved åkeren og må opp igjen. Så treffer jeg ikke stikrysset mot slutten av strekket og får en ekstra lang vei mot post. Er helt nede ved jordet sør på kartet før jeg drar opp igjen. Over 2 minutter tidstap her.

Så blir det en småsleiv i det grønne mot 10 og en enda større sleiv mot 11. Løper faktisk 90 grader feil på kartet ut fra 10 mot 11. Tror jeg skal holde høyden, mens jeg faktisk skal skrått oppover.

Fra 11 til mål har jeg nok en god periode. Er for eksempel fornøyd med god kontroll til krevende post 12.

Kommer i mål bare litt over et minutt etter vinnertiden, selv med 5 minutter bomming. Har 5 beste strekktider i løpet. Så til tross for feilstempling og disk er jeg fornøyd med tempoet og utføringen i mye av løpet.

Feilstemplingen er selvsagt irriterende, men har sin forholdsvis sjarmerende forklaring i at jeg støtte på gode løpskollega Gunnar Tenge på vei inn mot post, og småpratet med ham (veldig hyggelig kar!) i stedet for å gjøre kontorarbeidet. Stusset litt da jeg fikk 5 opp på høyre side, selv om jeg tok nøye kurs ut fra 4. Forklaringen på dette har jeg nå, i hvert fall.
Vis kommentarer (1)
 
Follokarusellen #4 (31.08.2016)