Ås by Night & Fog Cup Finale (09.04.2013)
Land: Norge
Disiplin: Jaktstart
Distanse: 9.44 km
Tid: 67:06
Starta først i jaktstarten, og fikk skumring i starten, Valgte sikkert til første, til andre ble det lite kikking på kartet og løp uten å få med meg stiene som kunne vært benytta, tapte tid på det. Tredje var grei, til fjerde ble det litt mye runding rundt det grønne, men hadde ikke lyst til å sette meg fast inni det. Fikk en liten bom inn i femte, kom meg ikke langt nok opp med en gang. Videre gikk det bra frem til niende, fant ikke stien på vei til tiende og var usikker på om jeg hadde kryssa den eller ikke. Traff den til slutt, men var litt usikker på hvor, så kom litt nord for posten. Inn til midtposten var greit, og hadde grei kontroll til tolvte og selv om jeg måtte rundt kollen før posten. Til tretten kom kveldens største bom, hadde kontroll og skulle vinkle fra toppen og ned mot posten, men fant ingenting. Var ikke så mye å lese seg inn på, så det ble en liten runde via sjuende post før jeg fant posten. Gikk så greit frem til inngangen til 17.post, løp bare ned lia og håpte posten skulle dukke opp, noe den ikke gjorde, så måtte klatre litt opp igjen. Resten av løypa gikk greit, og kunne løpe inn som vinner av årets nattcup.
Vis kommentarer (0)

Ås by Night & Fog Cup Finale (09.04.2013) Ås by Night & Fog Cup Finale (09.04.2013)