O-Festivalen lang (28.06.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Rudskogen
Arrangør: SOL, m.fl
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Etter en lang dag i varmen på arena, var jeg temmelig apatisk da starten gikk. Hadde fått med meg at det var drøye tider i klassen, så tok det rolig på tråkkene i starten. Manglende konsentrasjon/tenning/trening førte til minst tre kortslutninger underveis og den første kom et par hundre meter før 1. post. Hadde full kontroll da jeg passerte de tre grøftene, men så stemte ingenting. Leste meg til slutt inn på den lille gulmyra og skrenten.
Bra flyt til jeg (overraskende nok uten store anstrengelser) hadde krysset myra mot 6. post. Da kikket jeg utover et gjengroende hogstfelt og skulle over det og inn i skogen på andre siden. Der lå det en post, men ikke min. Siden jeg ikke skjønte hvor denne eliteposten lå (var lysningen, viste det seg etterpå), fortsatte jeg letingen, men dessverre nordover. Fant ut av bekkene der etter hvert, men kastet bort to minutter.
Fant en fin trasé på langstrekket, men skjønte ingenting da jeg kom til en kryssende sti uten noen stor kolle bak 300 meter før posten. (Så ikke slepet på kartet før etter målgang..). Derfor begynte jeg planløst å lete etter kollepartiet, men fant bare en mindre kolle i vest. Tilslutt endte jeg opp på stien jeg lette etter og "fikk ryggen" til Eskil K opp mot posten. Heldigvis visste jeg ikke at han skulle ha samme post, for da hadde jeg garantert gått på en smell.. Det var tydeligvis litt mangel på oksygen i hjernen allikevel, for retningsløpingen mot 8. var hinsides!
Fant en fin trasé mot 9. og hadde sikker siste detalj i myra 50 meter før. Da jeg entret ringen så jeg ikke posten, men noen undermåls koller til høyre som jeg måtte sjekke. En rundtur og en god del kløing senere returnerte jeg til ringen og fant posten.
En kikk på klokka fortalte at "stipulert" tid nærmet seg veldig og heldigvis resulterte dette i løpets eneste gode strekk, både o- og fartsmessig. Formen hadde vel ikke rukket til slik offensiv løping hele veien, men å ha vært "påskrudd" hele tiden hadde uansett gjort at Terje M hadde fått LITT kamp om seieren.
Vis kommentarer (0)
 
O-Festivalen lang (28.06.2016)